lørdag den 31. maj 2014

Tartar sauce...


Tartar sauce.
2 – 3 per.
2 spsk. MAYONNAISE
3 spsk. Græsk Yoghurt, 10 %
50 g. Syltede asier, fint hakket
1 lille glas Kapers, groft hakket
½ stk. Løg, fint hakket
½ dbt. Purløg, fint hakket
½ tsk Dijon sennep
Citron, saft fra
Peber

Yoghurten og mayonnaisen røres sammen, så den bliver helt glat. Løg, de syltede grønsager og purløg røres i dressingen. Og den smages til med sennep, citron og peber.
Lad gerne dressingen stå og trække lidt inden servering, så smager du den til igen – det er først her du kan se om der er nok salt i.


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: FISKEBURGER
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar