onsdag den 21. maj 2014

Lidt om sokker...... og lækre panko-panerede kyllinge-nuggets.

Igår pillede 62 ½ par sokker ned fra tørresnorren, parrede dem og lagde dem på plads. Så nu skal jeg ikke tænkte på forbandende sokker den næste 1 ½ måneds tid..........
Det er et total crappy intetsigende job, som jeg virkelig aldrig ser frem til. Og egentlig havde jeg forsvoret at jeg ALDRIG ville gøre andet end at proppe dem i tumbleren, men i et åbenbart svagt øjeblik, overtalte jeg mig selv til at hænge 62 ½ par sokker op, OMG........

Og jeg tillader mig dog stadig at brokke mig, selvom vi kun er 2 i husstanden, der bruger sokker. At jeg har fået Manden til at elske, at gå i de små sokletter, som jeg selv bruger, og i samme størrelse endda - der er åbenbart godt med elastik i, men han har selvfølgelig heller ikke en størrelse 44. I så fald var det "kun" storetåen der blev dækket med stof :-D

Så derfor er alle vores sokker ens, eller næsten. Jeg har nogle få "gamle" tilbage, der skal slides ud før de smides ud.

Jeg har virkelig forsøgt at gøre mit sokkehelvede nemmere for mig selv. Ud over ens sokker til os begge, har jeg købt en vasketøjsspand KUN til sokker. Jeg var ved at blive vanvittig over at finde løse sokker alle vegne, gemt i dynebetræk, lagner og på afveje i et eller andet bukseben. STOP blev der sagt, så nu jeg kan nøjes med at brokke mig hvert 1½ måned, Hva´ gør du??? Hader du sokker lige så meget som jeg?????



Men for at snakke om noget HELT andet, så sammen med den ufattelig lækre SPINATSALAT MED HINDBÆR, fik vi de lækreste kyllingenuggets. Jeg brugte den hjemmelavede PANKO. Jeg har aldrig i mit liv, fået sådan en fantastisk sprød panering. Jeg panerer aldrig i almindelig rasp igen.

Nuggets serveret med SPINATSALAT MED HINDBÆR & SØD CHILISAUCE.
Kyllinge-nuggets.
2 per.
350 g. Kylling, inderfilet
100 g. PANKO
Salt
Peber
1 stk. Æg
½ dl. Mælk
Olie, til stegning

Kyllingen duppes tør med lidt køkkenrulle, hvorefter de første vendes i sammenpisket æg og mælk. Og bagefter i PANKO blandet med salt og peber. Kyllingen steges herefter sprøde i olien, ca. 4 minutter på hver side.
Når de er færdige, lægges de på fedtsugende papir til afdrypning.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

6 kommentarer:

  1. For flere år siden købte jeg to ikke alt for små vaskeposer til min søn, som har mister mange enkeltsokker til "Sokkeland". Nu lægger han sine snavsede sokker i posen - og de kommer alle ud, rene og ingen singler.
    Elsebeth

    SvarSlet
    Svar
    1. En rigtig god idé :-)

      Men jeg tror at uanset hvordan jeg vælger at gribe opgaven an så og bliver det vist et "hadejob" for mig :-)

      Knus Låvise

      Slet
  2. jeg kan ikke undvære mine vaskeposer de stikker ellers af de sokker! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det gør de nemlig :-D
      Det er smart med de sokkeposer, har kigget på dem flere gange, bare aldrig fået dem købt. Istedet har jeg "overtalt "Manden" til det er han tjans at ordne sokker :-P

      Slet
  3. vaskeposer ja - de er ikke til at undvære :-)

    SvarSlet