Tartar sauce.
2
– 3 per.
2
spsk. MAYONNAISE
3
spsk. Græsk Yoghurt, 10 %
50
g. Syltede asier, fint hakket
1
lille glas Kapers, groft hakket
½
stk. Løg, fint hakket
½
dbt. Purløg, fint hakket
½
tsk Dijon sennep
Citron,
saft fra
Peber
Yoghurten
og mayonnaisen røres sammen, så den bliver helt glat. Løg, de syltede grønsager
og purløg røres i dressingen. Og den smages til med sennep, citron og peber.
Lad
gerne dressingen stå og trække lidt inden servering, så smager du den til igen
– det er først her du kan se om der er nok salt i.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: FISKEBURGER
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar