lørdag den 4. oktober 2014

Kold persillesauce

En smagfuld kold sauce men masser af lækker persille i. Den vil helt sikkert osse gøre sig godt, som som dip til chips og grønsagsstave.
Saucen er her serveret med SELLERIBØF & OVN KARTOFLER.
Kold persillesauce.
4 per.
300 g. Skyr
½ dl. Piskefløde
50 g. Persille
Salt
Peber
Akacie honning

Skyr og persille blendes sammen. Fløden tilsættes til saucen har den konsistens du ønsker. Herefter smages den til med salt, peber og et drys honning.

Har du tid til den, så lad den gerne trække et par timer inden servering.


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: SELLERIBØFFER & OVN KARTOFLER
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar