HVIDLØGSSMØR er en af favoritterne, så den er altid fast inventar. Derudover har jeg altid en eller to andre alternativer. Sidste år var det BACONSMØR og RAMSLØGSMØR vi brugte løs af henover sommeren.
Men i år er vi gået helt nye veje og den ene variant får du opskriften på idag.
Kryddersmør med feta.
200 g. Smør
100 g. Feta
10 g. Persille
Salt
PYNT:
25 g. Feta, i tern
Smørret tages ud af køleskabet 3 – 4 timer
før du skal røre det.
Persillen, også gerne stilkene, skylles og
duppes tørre. Persillen, feta og smør kommes i en minihakker og blendes til
persillen er helt findelt. Smørblandingen smages til med salt.
Smørret rulles til en pølse i et stykke
husholdningsfilm. Filmen åbnes og pynt-fetaen trykkes ind i midten af
smør-pølsen, som en gemt overraskelse. Filmen pakkes om smørret og rulles et
par gange så den bliver fin rund igen. Herefter den lægges tilbage i køleskabet
(eller fryseren), til den bliver fast i konsistensen igen.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar