Den er svampet, luftig og fuld af lækker smag. Og flødeostcremen passer bare så godt til en gulerodskage.
Denne opskrift er en videreudvikling af den yderst populære KRYDRET BANANKAGE. Det er blevet til en slags basis-kage-opskrift for mig, fordi den er så nem og virkelig god - og jeg har allerede mange andre idéer til, hvad den skønne kage kan forvandles til :-D
Krydret gulerodskage med creamcheese
frosting.
Ca. 8 - 10 port.
150 g. Smør - blødt
250 g. Sukker
2 stk. Æg (L)
250 g. Hvedemel
2 tsk. Bagepulver
1 tsk. Natron
2 tsk. Kanel, stødt
2 tsk. Vanillesukker
½ tsk. Nellike, stødt
½ tsk. Muskat, stødt
350 g. Gulerod
PYNT:
Flødeost naturel, (Ikke light!!!)
50 g. Flormelis
2 tsk. Citron skal
3 spsk. Citron saft
Gulerødderne skrælles og rives fint.
Smør, sukker og æg piskes godt sammen til en
ensartet masse.
Mel, bagepulver, natron og krydderier
tilsættes, sammen med gulerødderne. Dejen røres jævn og kommes i en smurt springform
på ca. 24 cm i diameter.
Bages ved 175o i ca. 50 – 60
minutter. Tjek med en kniv i midten af kagen – er der ingen dej på, er kagen
færdig.
Kages afkøles helt. Herefter røres alle ingredienserne
til frostingen sammen og smøres på kagen.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: JA – UDEN frosting
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar