mandag den 8. juli 2013

Durum flutes.

Hmmmmmmm manden har i dag bagt de lækreste durum flutes. Han har brugt vores bagesten, så de har fået ekstra lækker skorpe og så smager de ligeså godt, som dem man køber hos bageren.


Durum flutes.
4 stk.
500 g. Durummel   
3 dl. Vand, lunkent
10 g. Salt   
2 spsk. Olivenolie   
25 g. Gær

Gæren røres ud i vandet. Og de øvrige ingredienser blandes i. Dejen æltes til den er glat og smidig - den skal kun lige samles, da den ellers bliver klistret.
Dejen stilles til hævning i ca. 30 minutter. Herefter slås den ned og vejes af og formes til flutes, de kan evt. rulles i en smule durum mel. De lægges på en papirbeklæde bageplade og stilles til efterhævning i ca. 30 minutter.
og ridses først inden bagning.

Bages ved 200o C i ca. 25 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar