Har man nu ingen kagerester, men brændende ønsker at lave romkugler, kan en færdigkøbt mazarinkage og hindbærroulade sagtens bruges.
Romkugler.
Kagerester
Hindbær marmeladeKakaopulver
Romessens
Sukkerkrymmel eller kokos til pynt
Kageresterne køres sammen i
en røremaskine. Når det er blevet en ensartet masse kommers marmeladen i. Den
gør at dejen bliver lidt klisteret og samler sig.
Herefter tilsættes kakaoen
og essensen.
Der er ikke sat mængder på,
da det afhænger meget af kageresterne, hvor meget af de øvrige ting der skal i.
Men smag dig frem.
Så skal de rulles til kugler
og rulles i pynten.
FRYSEEGNET JA. Inden at de
rulles til kugler.
BEMÆRKNINGER:
Er dejen ikke blevet fedtet nok til at pynten kan hænge fast, skal der enten
mere marmelade i dejen ellers kan hænderne smøres i en smule smeltet chokolade.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar