Det har voldt mig så mange problemer og ikke mindst smerter. Undervejs har jeg bl.a. haft en hel uge med uendelig ondt i og omkring drænet. Det viste sig så at jeg havde fået en infektion.
Men nu skulle jeg være afsluttet derudefra, skal dog til en undersøgelse på et tidspunkt, for at se om jeg har den bakterie der kan give mavesår eller ej.
"Skudhullet", som jeg så fint kalder det, sidder ca. 10 cm. til venstre for navlen og er der, hvor mit dræn har siddet. Jeg har haft en slange på ca. 10 cm. inde i maven og ca. 25 cm. udenfor maven. Jeg har haft en slags pose på, for at opsamle evt. væske.
HER og HER kan du læse lidt om hvorfor, jeg har gået med dræn i næsten 6 uger.
Vi skulle fejre at jeg havde fået fjernet drænet, så den har stået på FORLOREN HARE og citronfromage i Casa Fangel idag.
Citronfromage.
6 - 8 per.
5 bl. Husblas
4 stk. Æg
(M/L)
100 g. Sukker
8 g.
Citronskal - fint revet – svarer til fra ca. 2 stk.
1 ¾ dl.
Citron saft**
3 dl.
Piskefløde
PYNT:
EVT.
KANDISERET CITRONSKAL
Husblassen
lægges i blød i koldt vand, i mindst 10 minutter.
Æggene deles
i blommer og hvider.
Sukker,
citronskal og æggeblommer piskes sammen til en luftig æggemasse. Fløden piskes
til en blød skum og vendes i æggesnapsen.
Æggehviderne
kommes i en ren skål og med et rent piskeris, piskes de stive.
Nu er det
vigtigt at alt er klart inden du giver dig i kast med husblassen. Altså
sprøjtepose, serverings-skåle, dejskraber osv. ligger fremme på bordet.
Husblassen
tages op af vandet, med det vand der hænger ved – altså det skal IKKE vrides 😉 Det kommes i en gryde og smeltes ved svag varme under omrøring, til det
bobler i bunden. Gryden tages af varmen og citronsaften tilsættes.
Er det stadig
meget varm, kan der tilsættes en smule af flødeblandingen, under omrøring, for
at udligne temperaturforskellene
Herefter
hældes husblassen i flødeblandingen under konstant omrøring. Og tilslut vendes
de stiftpiskede æggehvider i. Desserten anrettes nu i portionsglas eller en
stor skål. Den stilles på køl minimum 3 – 4 timer til den har sat sig.
Inden
servering pyntes fromagen med flødeskum, skiver af frugt og evt. revet
chokolade eller citronskal.
** Denne udgave er dejlig syrlig, så er du til mere sødme, så skal du nøjes med 1½ dl. citronsaft.
INFO OM
RETTEN:
INSPIRATION:
www.hendesverden.dk
FRYSEEGNET:
JA
SERVERES MED:
-
TIPS &
TRICKS: -
ANDET: -
OPDATERET: November 2018
Ingen kommentarer:
Send en kommentar