fredag den 23. maj 2014

Reminder om paneret skinkeschnitzel, med dampede ærter & smørstegte kartofler...

Dette er ikke en egentlig opskrift, men bare en reminder om at denne fantastiske sammensætning af råvarer, gerne må gentages i Casa del Fangel.
Og er det en fristelse for dig, er det jo bare et ekstra plus :-)

Men jeg går og overvejer, om disse "reminder" måltider skal have deres helt egen kategori. Og i så fald hva skal den hedde????

Hva synes du????


Paneret skinkeschnitzel, med dampede ærter & smørstegte kartofler.

Schnitzlerne duppes tør med køkkenrulle, hvorefter de paneres. Først i sammenpisket æg og mælk, og bagefter i PANKO (eller rasp), der er vendt sammen med salt og peber. Steges i smør og olie i ca. 2 - 3 minutter på hver side.

Kartoflerne forkoges i saltet vand i ca. 7 - 10 minutter. Og steges færdig i rigeligt smør. Resten af smørret bruges til sauce.

Ærterne dampes i saltet vand i et par minutter.


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

2 kommentarer:

  1. "Glemmer du, så husker jeg ..."
    Elsebeth

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for buddet Elsebeth.

      Jeg har fra en anden læser modtaget forslaget "Forglemmigej"
      Og har desuden osse genopliv, genopfrisk og et par andre så har ikke helt besluttet mig for det endelige endnu :-)

      Knus Låvise

      Slet