Er du til de SYLTEDE RØDLØG, vil du også elske denne dressing. Jeg tror sagtens at du med succes kan koge rødløgene, blende dem og fryse ned i mindre portioner. For så blot røre den op med græsk yoghurt, når den er optøet.
Rødløgdressing.
1
tsk. Smør
300
g. Rødløg, skrællet
½
dl. Mørk balsamico eddike
50
g. Græsk yoghurt, 10 %
Salt
Peber
Løgene
skæres i tynde både. Smørret smeltes i en lille gryde og sauteres løgene heri
til de er møre. Herefter tilsættes balsamicoen og den koges ind i løgene. Som
bagefter blendes til en glat pure og stilles på køl.
Når
den er helt kold, blandes den med yoghurten og smages til med salt og peber.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
www.bilka.dk
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: RACLETTE 2014
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar