lørdag den 3. januar 2015

Rødløgsdressing

Denne dressing brugte vi som dyppelse/sauce til vores Raclette NYTÅR 2014/15

Er du til de SYLTEDE RØDLØG, vil du også elske denne dressing. Jeg tror sagtens at du med succes kan koge rødløgene, blende dem og fryse ned i mindre portioner. For så blot røre den op med græsk yoghurt, når den er optøet.

Rødløgdressing.

1 tsk. Smør
300 g. Rødløg, skrællet
½ dl. Mørk balsamico eddike
50 g. Græsk yoghurt, 10 %
Salt
Peber

Løgene skæres i tynde både. Smørret smeltes i en lille gryde og sauteres løgene heri til de er møre. Herefter tilsættes balsamicoen og den koges ind i løgene. Som bagefter blendes til en glat pure og stilles på køl.
Når den er helt kold, blandes den med yoghurten og smages til med salt og peber.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: www.bilka.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: RACLETTE 2014
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar