Jeg har før lavet en anden UDGAVE også.
6 per.
500 g. Hakket oksekød
2 spsk. Olie – til stegning
200 g. Løg
250 g. Porre
300 g. Gulerod
250 g. Peberfrugt
4 fed Hvidløg
1 tern Hønsebouillon
3 dl. Rødvin
2 ds. Hakkede tomat
4 dl. Vand
2 dl. Piskefløde
75 g. Pikant ost
1 tsk. Oregano – tørret
1 tsk. Basilikum – tørret
1 tsk. Timian – tørret
½ tsk. Paprika
Chili
Salt
Peber
500 g. Tortellini – den friske, min havde en
kogetid på 5 min.
125 g. Cheddar
75 g. Parmesan
Start
med grønsagerne:
Løgene pilles og hakkes. Porrerne skæres i
tynde skiver, som skylles godt. Gulerødderne skrælles og skæres i små stykker.
Peberfrugten skæres i tern.
Og
frem med gryden:
Halvdelen af olien varmes op og løg, hvidløg
og porrer sauteres heri. Gulerødderne tilsættes, svitses med. Grønsagerne tages
op af gryden, resten af olien tilsættes og varmes op, inden at kødet komme i
og brunes godt af. Grønsagerne komme i sammen med rødvinen. Det bringes i kog
og skal småsimre i ca. 5 minutter, til alkoholen er kogt væk.
De hakkede tomater, fløde, pikantost og vand
tilsættes sammen med krydderierne. Låget lægget på, det bringes i kog og smages
til. Tortellinierne vendes i saucen sammen med peberfrugterne. Blusset slukkes
og låget lægges på. Lad gryden stå på blusset i 15 – 20 minutter, til pastaerne
er næsten færdigtilberedte. Rør gerne i gryden et par gange undervejs.
Imens du venter på pastaretten trækker færdig, rives parmesan osten fint og cheddaren groft. De blandes sammen.
Pastaretten smages lige til en ekstra gang,
inden den fordeles i et fad og drysses med ost.
Gratineres ved 200o i ca. 20 – 25
minutter, til osten er gylden.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: Salat og brød
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar