Jeg har tidligere lavet en skøn SUPPE, af de små fine græskar, men idag får du et nem og sund tilbehør til aftensmaden. Det ville passe godt til en kotelet eller noget lækker kylling.
Da hokkaidoen bliver blød under tilberedning, er det vigtigt at komme godt med nødder og sprøde æbler i, til at give noget knas. Et ekstra lille tip er at huske at krydret græskarret godt, det smager nemlig ikke af meget i sig selv, men tager smag af hvad det krydres og omgives af.
3 - 4 per.
500 g. Hokkaido
2 – 3 spsk. Olie – til stegning
2 stk. Æbler – jeg brugte Ingrid Marie
½ stk. Granatæble
1 håndfuld Persille
50 g. Hasselnødder
Citronsaft
Timian
Salt
Peber
Kernerne tages ud af hokkaidoen og er skrællen
grim, fjernes den. Kødet skæres ud i tern på ca. ½ x 1 cm.
En pande varmes op og olien kommes på.
Hokkaidoen steges herpå til den er godt gylden og mør, den smages til med salt,
peber og timian. Herefter afkøles den.
Persillen skylles og tørres godt og hakkes.
På æblerne fjernes kernehuset og resten
skæres i små tern på a. ½ x ½ cm.
Kernerne tages ud af granatæblet. Nødderne
hakkes groft.
Hokkaido, æble, granatæble og persille vendes
sammen og smages til med citronsaft, salt og peber. Nødderne drysses over
tilslut.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Det lyder godt nok som skønt efterårstilbehør.
SvarSletTusind tak <3
Slet