Denne opskrift er egentlig bare en videreudvikling af min opskrift på FRIKADELLER. For at gøre haren lidt ekstra lækker og ikke bare være en frikadelle forklædt som farsbrød, er mit lille trick til at tilsætte lidt rå bacon, i små stykker i farsen. Dette giver den lidt ekstra røgsmag. MUMS
Forloren
hare.
4 per.
1 - 2 stk. Løg,
i tern
2 stk. Æg
2 spsk.
Hvedemel
1 tsk. salt
Peber
Kødet røres sejt med
salt. Bacon, løg, peber og æg tilsættes og farsen røres godt. Herefter kommes
melet i under omrøring og derefter væsken. Farsen skal have en passende
konsistens, ikke for fast og ikke for blød.
Nu skal farsen
hvile i ca. 30 minutter i køleskabet. Og smages til bagefter.
Farsen kommes i
et smurt fad, formes til et farsbrød og dækkes til med bacon. Der tilsættes vand i
fadet, som kan bruges til sky til saucen.
Steges ved 200o
i ca. 35 - 40 minutter, eller til en kerne temperatur på 75o
Forloren hare her serveret med BRUNEDE KARTOFLER UDEN FEDTSTOF, VILDTSAUCE, rødkål & hjemmesyltede ASIER. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar