Den smagte rigtig dejligt, mættede godt og et virkelig godt alternativ, hvis du vil undgå stivelse.
Blomkålspizza med MOZZARELLA & CHORIZO til venstre. Og med ARTISKOKKYLLING til højre. |
Blomkålsbund til pizza.
1
stor bradepande
400
g. Blomkål, osse gerne stokken
2
stk. Æg
150
g. Ost, revet, - gerne cheddar
1
tsk. Oregano, tørret
1
spsk. FiberHUSK
Blomkålen
rives fint -jeg brugte min Moulinex rivemaskine. Det blandes med æg, ost,
oregano og FiberHUSK og røres godt sammen. Det fordeles ud i et tyndt lag, på
en papirbeklædt bageplade. jeg brugte fingrene, det var nemmest.
Bages
ved 230o i ca. 12 – 13 minutter eller til den er gylden.
Herefter
kommes der tomatsauce, ost og det ønskede fyld på.
Og
den bage igen 5 – 10 minutter til osten er smeltet.
Lad
pizzaen køle lidt af inden servering, så hænger den bedst sammen.
TIPS: I stedet for 1 spsk. FiberHUSK, kan du bruge 2
spsk. Loppefrøskaller – osse kaldet HUSK.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: www.madbanditten.dk
FRYSEEGNET: ?? Det ved jeg faktisk ikke
SERVERES MED: PIZZADRUKNET I MOZZARELLA & CHORIZO & PIZZA MED ARTISKOKKYLLING
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar