Bunden på dette billede er blomkålsudgaven, som er god og smagfuld. Et rigtigt godt alternativ, hvis du lider af glutenallergi eller blot vil undgå kornprodukter. Min yndlingsbund er helt klart den gammeldags lavet på mel. Og så skal den være sprød ;-)
Blomkålspizza med Mozzarella & chorizo til venstre. Og med ARTISKOKKYLLING til højre. |
Pizza druknet
i Mozzarella & chorizo.
1
stor bradepande
1
portion pizzabund – F.eks VERDENS BEDSTE eller BLOMKÅLSPIZZA
FYLD:
1
½ dl. Tomatsauce
100
g. Chorizo
2
kugler Mozzarella
Basilikumblade,
friske
Pizzadejen
tilberedes efter opskriften på bund du vælger at bruge.
Når
du har gjort det og den er klar, fordels tomatsaucen på bunden i et jævn lag. Mozzarellaen
skæres i skiver og fordeles ovenpå saucen. Tilslut skæres chorizoen i tynde
skiver og fordeles over osten.
Pizzaen bages efter hvilke tid og temperatur bund-opskriften siger.
Pyntes med basilikumblade inden servering.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min egne opskrift
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: VERDENS BEDSTE PIZZADEJ, BLOMKÅLSPIZZA
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar