torsdag den 30. oktober 2014

Pizza med artiskokkylling

Der er ikke så meget at sige til denne pizza, udover at den er møglækker. Og vil gøre sig rigtig godt i madpakken osse, så lav endelig dobbelt portion :-D 
Pizza med artiskokkylling.
1 stor bradepande
1 portion pizzabund – F.eks VERDENS BEDSTE eller BLOMKÅLSPIZZA

FYLD:
1 ½ dl. Tomatsauce
200 g. Ost, revet
10 – 15 stk. Oliven, sorte
2 stk. Kyllingefilet, tilberedt

Pizzadejen tilberedes efter opskriften på den bund, du vælger at bruge.

Når du har gjort det og den er klar, fordels tomatsaucen i et jævn lag på bunden. Osten drysses oven.

Pizzaen bages efter hvilke tid og temperatur bund-opskriften siger.

Imens pizzaen bager, skæres kyllingen i mindre stykker og vendes sammen med pestoen. Olivene skæres i skiver og når bunden er færdig fordeles kylling og oliven på pizzaen.


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egne opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar