torsdag den 30. oktober 2014

Pizza druknet i Mozzarella & chorizo

Vi tager da lige en pizza mere. For når vi spiser pizza, laver vi altid så der er til 2 dage :-) Dette fyld er nok blevet min nye favorit, sammen med den gamle klassiker med TØRRET SKINKE & PARMESAN. 

Bunden på dette billede er blomkålsudgaven, som er god og smagfuld. Et rigtigt godt alternativ, hvis du lider af glutenallergi eller blot vil undgå kornprodukter. Min yndlingsbund er helt klart den gammeldags lavet på mel. Og så skal den være sprød ;-)
Blomkålspizza med Mozzarella & chorizo til venstre.
Og med ARTISKOKKYLLING til højre.

Pizza druknet i Mozzarella & chorizo.
1 stor bradepande
1 portion pizzabund – F.eks VERDENS BEDSTE eller BLOMKÅLSPIZZA

FYLD:
1 ½ dl. Tomatsauce
100 g. Chorizo
2 kugler Mozzarella
Basilikumblade, friske

Pizzadejen tilberedes efter opskriften på bund du vælger at bruge.

Når du har gjort det og den er klar, fordels tomatsaucen på bunden i et jævn lag. Mozzarellaen skæres i skiver og fordeles ovenpå saucen. Tilslut skæres chorizoen i tynde skiver og fordeles over osten.

Pizzaen bages efter hvilke tid og temperatur bund-opskriften siger.

Pyntes med basilikumblade inden servering.


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egne opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar