Pizza
med artiskokkylling.
1
stor bradepande
1
portion pizzabund – F.eks VERDENS BEDSTE eller BLOMKÅLSPIZZA
FYLD:
1
½ dl. Tomatsauce
200
g. Ost, revet
10
– 15 stk. Oliven, sorte
2
stk. Kyllingefilet, tilberedt
130
g. ARTISKOK PESTO
Pizzadejen
tilberedes efter opskriften på den bund, du vælger at bruge.
Når
du har gjort det og den er klar, fordels tomatsaucen i et jævn lag på bunden.
Osten drysses oven.
Pizzaen
bages efter hvilke tid og temperatur bund-opskriften siger.
Imens
pizzaen bager, skæres kyllingen i mindre stykker og vendes sammen med pestoen.
Olivene skæres i skiver og når bunden er færdig fordeles kylling og oliven på
pizzaen.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egne opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: VERDENS BEDSTE PIZZADEJ,
BLOMKÅLSPIZZA
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar