mandag den 6. februar 2017

Sensekost - dagbog 12





MORGEN:                  Før træningmad

HF 1 – 2: -
HF 3:
HF 4: Havregryn i muffin, Maizena i budding
FEDT: ½x mandler, 1¼x i budding, 1x nøddecrunch
DRESSING: -
MÆLK: 1 ¼ dl. i budding
SMAG: -





FROKOST:
Rugbrød med ørredsalat, hertil hvidkålsråkost.

HF 1 – 2: Hvidkål, gulerod, squash, løg
HF 3: Røget ørred
HF 4: Rugbrød
FEDT: 2x avocado, MAYO
DRESSING: -
MÆLK: ¼ dl. Skyr
SMAG: Citron

HOW TO: Avokado og ørred moses med en gaffel, finthakket løg tilsættes sammen med Skyr og mayonnaise. Det røres sammen og smages til med citron, salt og peber.





AFTEN:
Suppe med grønkål, urter og kødboller. Et styk chokolade til dessert (ej på billede)

HF 1 – 2: Suppeurter, grønkål
HF 3: Kødboller
HF 4: Melboller
FEDT: Chokolade
DRESSING: -
MÆLK: -
SMAG: -




Du kan se mit ind HER, hvor jeg kort fortæller om hvad sensekost er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar