MORGEN:
HF 1 – 2: -
HF 3: -
HF 4: Havregryn, Maizena
i budding
FEDT: ½x mandler, 1
¼x i budding, 1x nøddecrunch
DRESSING: -
MÆLK: 1 ¼ dl.
Mælk
SMAG: -
FROKOST:
HF 1 – 2: Gulerod
HF 3: Hytteost
HF 4: Havregryn
FEDT: 2x nøddecrunch, 1x mandler
DRESSING: -
MÆLK:
1 ¼ dl. Tykmælk
SMAG: -
AFTEN:
Marineret nakke med
rodfrugtmos og TIMIANBAGTE GULERØDDER.
HF 1 – 2: Gulerod,
knoldselleri, løg
HF 3: Svinekød
HF 4: Kartofler
FEDT: Smør i mos
DRESSING: -
MÆLK: ca. ¼
dl. i mosen
SMAG: -
Du kan se mit ind HER, hvor jeg kort
fortæller om hvad sensekost er.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar