mandag den 6. februar 2017

Sensekost - dagbog 13




MORGEN:

HF 1 – 2: -
HF 3: -
HF 4: Havregryn, Maizena i budding
FEDT: ½x mandler, 1 ¼x i budding, 1x nøddecrunch
DRESSING: -
MÆLK: 1 ¼ dl. Mælk
SMAG: -



FROKOST:
HAVREGRØD-MUFFINS MED GULEROD & MANDLER, tykmælk med hytteost & NØDDECRUNCH. Samt gulerødder. 

HF 1 – 2: Gulerod
HF 3: Hytteost
HF 4: Havregryn
FEDT: 2x nøddecrunch, 1x mandler
DRESSING: -
MÆLK:  1 ¼ dl. Tykmælk
SMAG: -



AFTEN:
Marineret nakke med rodfrugtmos og TIMIANBAGTE GULERØDDER.

HF 1 – 2: Gulerod, knoldselleri, løg
HF 3: Svinekød
HF 4: Kartofler
FEDT: Smør i mos
DRESSING: -
MÆLK: ca. ¼ dl. i mosen
SMAG: -




Du kan se mit ind HER, hvor jeg kort fortæller om hvad sensekost er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar