MORGEN:
HF 1 – 2: -
HF 3: Hytteost
HF 4: -
FEDT: 2x
nøddecrunch
DRESSING: -
MÆLK: 1½
dl. Skyr
SMAG: -
FROKOST:
Rugbrød med røget
filet og avocado, hertil gnavegrønt.
HF 1 – 2: Gulerod
HF 3: Røget filet
HF 4: Rugbrød
FEDT: 2x Avokado
DRESSING: -
MÆLK: -
SMAG: Citron, salt
og peber
AFTEN:
BBQ skinke culotte, TIMIANBAGTE GULERØDDER & SQUASHGETTI med BASILIKUM PESTO. BUDDING toppet med
hytteost. (ej på billede)
HF 1 – 2: Gulerod,
squash
HF 3: Skinke Culotte,
hytteost
HF 4: Maizena i
budding, samt ekstra grønt
FEDT: ½x Olie ved
gulerødder, 2x pesto, 1¼x i budding
DRESSING: -
MÆLK: 1 ¼ dl.
mælk
SMAG: -Du kan se mit ind HER, hvor jeg kort fortæller om hvad sensekost er.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar