mandag den 6. februar 2017

Sensekost - dagbog 14




MORGEN:
Skyr med hytteost & NØDDECRUNCH.

HF 1 – 2: -
HF 3: Hytteost
HF 4: -
FEDT: 2x nøddecrunch
DRESSING: -
MÆLK: 1½ dl. Skyr
SMAG: -



FROKOST:
Rugbrød med røget filet og avocado, hertil gnavegrønt.

HF 1 – 2: Gulerod
HF 3: Røget filet
HF 4: Rugbrød
FEDT: 2x Avokado
DRESSING: -
MÆLK: -
SMAG: Citron, salt og peber



AFTEN:
BBQ skinke culotte, TIMIANBAGTE GULERØDDER & SQUASHGETTI med BASILIKUM PESTO. BUDDING toppet med hytteost. (ej på billede)

HF 1 – 2: Gulerod, squash
HF 3: Skinke Culotte, hytteost
HF 4: Maizena i budding, samt ekstra grønt
FEDT: ½x Olie ved gulerødder, 2x pesto, 1¼x i budding
DRESSING: -
MÆLK: 1 ¼ dl. mælk
SMAG: -




 Du kan se mit ind HER, hvor jeg kort fortæller om hvad sensekost er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar