Jeg har været syg i næsten 14. dage, og derfor har der været meget stille herinde. I den tid jeg har været syg har jeg ikke haft lyst til ret meget mad, så der har jeg fokuseret på at blive rask og derfor ikke fulgt Sense-principperne slavisk.
Men jeg har stadig nogle kostdagbøger liggende fra før jeg blev syg, så dem starter vi op med igen. Her er det fra dag 10:
MORGEN:
HF 1 – 2: Gulerod
HF 3: Røget filet
HF 4: Knækbrød
FEDT:
Nøddecrunch
DRESSING: -
MÆLK: 2 dl. Ymer
SMAG: -FROKOST:
Dyrlægens natmad
med BØNNESALAT MED SESAM & HVIDLØG. Samt et stykke chokolade (ej på billede)
HF 1 – 2: Bønner,
løg
HF 3: Leverpostej,
saltkød
HF 4: Rugbrød
FEDT: ½x olie + ½x
sesam + ½x solsikkekerner i salat, chokolade
DRESSING: -
MÆLK: -
SMAG: Ristede løg
AFTEN:
Medister med
rugbrød, samt ROSENKÅL-ÆBLE SALAT.
HF 1 – 2: Rosenkål
HF 3: Medister
HF 4: ½x æble, ½x rugbrød
FEDT: Olie til
stegning, ½x smør, 1½x peanuts
DRESSING: -
MÆLK: -
SMAG: -
Du kan se mit ind HER, hvor jeg kort
fortæller om hvad sensekost er.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar