Følger du med på FACEBOOK eller INSTAGRAM, ved du hvorfor sidste uges madplan udeblev.
For dig der ikke ved det, så måtte vi sent søndag eftermiddag til dyrlægen med EDDIE. Det var alvorligt og han måtte opereres, så klokken var sen, da vi endelig kom hjem. Han har det godt og jeg skriver et indlæg om ham en af dagene.
Men madplanen for uge 29 er nu klar. Den byder på en masse sommermad: nye kartofler, tzatziki, tomatsalat, maskeret blomkål og en lækker vegetarisk pastaret - mums jeg glæder mig.
Haven bugner med friske krydderurter og det skal benyttes. Så mandag laver vi KYLLING MED ESTRAGON & TOMATER. Det er dejlig nem ret. Kyllingen passer sig selv i ovnen, sammen med tomaterne og bulguren skal bare overhældes med kogende vand og stilles til side for at trække.
Tirsdag laver vi en måltidssalat ala MASKERET BLOMKÅL MED REJER - en af vores sommerfavoritter - mums.
Onsdag skal være nemt, for Eddie skal have fjernet sting. Så derfor skal vi have PASTA MED TOMAT & BASILIKUM, det meste forberedes dagen før.
Torsdag laver vi ITALIENSK FARSBRØD med kartofler, TZATZIKI MED FETA & TOMATSALAT MED FERSKEN.
Fredag tager vi rester fra torsdag.
Lørdag laver en KYLLINGETÆRTE MED KARTOFFLEBUND, med kartofler fra haven. Det bliver serveret en ren 80'er salat til, med Iceberg, tomat, agurk, majs og ærter.
Søndag bliver det en omgang mormor mad. Vi skal have KARBONADE MED GRØNÆRTER og nye kartofler - mums.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar