Så idag har jeg været til en for-samtale, for lige at høre lidt om hvordan denne gruppe fungere, reglerne, se rummet, hvor vi skal være, samt sige hej til en af terapeuterne.
Nu venter jeg bare på at det bliver den 25. februar, som bliver min første gang.
Da jeg kom hjem fra samtalen havde Manden været i køkkenet og hygget sig. Han har bagt BURGERBOLLER og gjort klar til aftensmaden. Vi skulle bare samle sandwichene og sætte os til bords....Mums, der er ikke noget at sige til at jeg elsker ham vel :O)
Beklager at der ofte er damp på mine billeder, men det er jo tegn på at jeg får varm mad :O)
|
Bøfsandwich
med sauce.
2 per.
2 stk. BURGERBOLLER300 -
1 - 2 stk. Løg, i ringe
Olie, til stegning
Ketchup
Sennep
Remoulade
Ristede løg
RØDBEDER
AGURKESALAT
Salt
Peber
SAUCE:
Evt. Fløde
Hvedemel
Salt
Peber
Kulør
Kødet deles i 2 og hver
enkelt portion æltes let. De formes til runde bøffer og må gerne
"slås" hårdt fra hånd til hånd, et par gange, så hænger kødet bedre
sammen. Herefter trykkes de flade, så de har en ensartede tykkelse hele vejen
rundt. Krydres med salt og peber og steges i lidt olie på en varm pande i 5 - 7
minutter på hver side. Herefter tages de af panden og holdes varme, enten i
ovnen eller under folie.
Der kommes lidt mere olie
på den varme pande og løgringene steges heri ,indtil de er blød og gyldne.
Til saucen koges panden af,
med fonden. Der kan evt. tilsættes en ½ dl.
fløde. Hvedemelet tilsættes lidt vand og det rystes sammen til en jævning. Dette kommes i saucen, når den
koger, til den har en passende tykkelse. Lad saucen koge et par minutter, for at fjerne melsmagen. Tilsæt evt. lidt kulør og smag sauce
til med salt og peber.
Burgerbollerne flækkes og på
bunden kommes lidt sennep, ketchup og remoulade. Bøffen kommes oven på, sammen med
de bløde løg. Der toppes med agurkesalat og rødbeder. Lågen af burgerbollen lægges
på og et par skefulde sauce hældes henover.
TIPS:
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: BURGERBOLLER
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar