onsdag den 18. januar 2017

Sensekost - dagbog 9




MORGEN:
Knækbrød med hamburgerryg, tomat & broccoli. Samt ymer med NØDDECRUNCH.

HF 1 – 2: Tomat, broccoli
HF 3: Hamburgerryg
HF 4: Knækbrød
FEDT: 3x nøddecrunch
DRESSING: -
MÆLK: 1½ dl. Ymer
SMAG: -



FROKOST:
Wrap med kylling, grønt & pestodressing. Samt et stykke chokolade.

HF 1 – 2: Broccoli, tomat, gulerod
HF 3: Kylling
HF 4: Tortilla
FEDT: GULERODSPESTO, chokolade
DRESSING: -
MÆLK: 1 dl. Græsk yoghurt
SMAG: -




AFTEN:
Medister med rugbrød, samt ROSENKÅL-ÆBLE SALAT.

HF 1 – 2: Rosenkål
HF 3: Medister
HF 4: ½x æble, ½x rugbrød
FEDT: Olie til stegning, 1½x peanuts, ½x smør
DRESSING: -
MÆLK: -
SMAG: -




Du kan se mit ind HER, hvor jeg kort fortæller om hvad sensekost er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar