onsdag den 18. januar 2017

Sensekost - dagbog 8




MORGEN:
Knækbrød med hamburgerryg, samt bønner & hytteost. Ymer med NØDDECRUNCH (ej på billedet)

HF 1 – 2: Bønner
HF 3: Hamburgerryg, hytteost
HF 4: Knækbrød
FEDT: 3x Nøddecrunch
DRESSING: -
MÆLK: 1½ dl. ymer
SMAG: -



FROKOST:                        INTET FOTO!
Rugbrød med frikadeller & coleslaw med kål & æble.

HF 1 – 2: hvidkål, grønkål
HF 3: Frikadeller
HF 4: ½x rugbrød, ½x æble
FEDT: Smør, chokolade
DRESSING: -
MÆLK: 1 dl. Græsk yoghurt
SMAG: sennep, citron, salt, peber og sukrin



AFTEN:
Wrap med skinke, grønt og pestodressing

HF 1 – 2: Hvidkål, grønkål, broccoli
HF 3: Skinke
HF 4: Tortilla
FEDT: GULERODSPESTO, avokado
DRESSING: -
MÆLK: ½ dl. Græsk yoghurt 
SMAG: -




Du kan se mit ind HER, hvor jeg kort fortæller om hvad sensekost er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar