MORGEN:
HF 1 – 2: Gulerod, agurk (spiste ikke)
HF 3: Hytteost, æg
HF 4: Grødris
FEDT: Kokosolie til stegning, 2x nøddecrunch
DRESSING: -
MÆLK:
Ca. 1½ dl. i RISENGRØDEN
SMAG: -
FROKOST:
HF 1 – 2: Hvidkål,
grønkål
HF 3: Svinekød, æg
HF 4: Knækbrød,
æble
FEDT: Revet ost,
ost i skiver
DRESSING: -
MÆLK: 1 dl.
Græsk yoghurt 2%
SMAG: Citron, Sukrin, sennep, salt og peber
AFTEN:
Wrap med kylling,
grønt og pestodressing
HF 1 – 2: Hvidkål,
grønkål, gulerod, agurk, tomat
HF 3: Kylling
HF 4: Tortilla
FEDT: 1x
GULERODSPESTO, 1x ost
DRESSING: -
MÆLK: ¾ dl.
Græsk yoghurt 2%
SMAG: -
Du kan se mit ind HER, hvor jeg kort fortæller om hvad sensekost er.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar