onsdag den 18. januar 2017

Sensekost - dagbog 7





MORGEN:
PROTEINKLATKAGER med NØDDECRUNCH, samt gnavegrønt.

HF 1 – 2: Gulerod, agurk (spiste ikke)
HF 3: Hytteost, æg
HF 4: Grødris
FEDT: Kokosolie til stegning, 2x nøddecrunch
DRESSING: -
MÆLK:  Ca. 1½ dl. i RISENGRØDEN
SMAG: -




FROKOST:
Knækbrød med ost, FYLDT PEBERFRUGT, samt coleslaw med kål & æble.

HF 1 – 2: Hvidkål, grønkål
HF 3: Svinekød, æg
HF 4: Knækbrød, æble
FEDT: Revet ost, ost i skiver
DRESSING: -
MÆLK: 1 dl. Græsk yoghurt 2%
SMAG: Citron, Sukrin, sennep, salt og peber



AFTEN:
Wrap med kylling, grønt og pestodressing

HF 1 – 2: Hvidkål, grønkål, gulerod, agurk, tomat
HF 3: Kylling
HF 4: Tortilla
FEDT: 1x GULERODSPESTO, 1x ost
DRESSING: -
MÆLK: ¾ dl. Græsk yoghurt 2%
SMAG: -




 Du kan se mit ind HER, hvor jeg kort fortæller om hvad sensekost er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar