Vi valgte at lave HASSELBACH KARTOFLER og den lækrerste sprøde HVIDKÅLSSALAT MED BALSAMICO FIGNER, som jeg lavede indlæg om den anden dag.
Bøf med bearnaisesmør & honningbagte gulerødder.
4
per.
4 stk. Bøffer af oksekød
SMØR:
100
g. Smør, blødt
4
tsk. Bearnaise essens
2
tsk. Estragon, tørret
Akacie
honning
Salt
Peber
GULERØDDER:
400
g. Gulerødder
2
spsk. Oliven olie
2
spsk. Akacie honning
½
tsk. Timian, tørret
Salt
Peber
Til bearnaisesmørret røres det
bløde smør sammen med bearnaiseessensen og estragon. Smages til med salt,
peber og honning. Stilles bagefter på køl et par timer inden servering, så det
kan så at blive fast igen.
Gulerødderne
skrælles, halveres og skæres i stave. De vendes i olie, honning, timian, salt
og peber.
Bages
ved 200o i ca. 30 – 40 minutter. Vend dem halvvejs.
Bøfferne kan du jo tilberede som du synes bedst om. Vi smed vores på grillpanden. De var ikke så tykke, ca. 1 cm. og da jeg er til medium fik min ca. 1 minut på hver side. Jeg har HER lavet en mindre guide til stegning af bøffer i de forskellige intervaller.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET:
JA
SERVERES
MED: HVIDKÅLSSALAT MED BALSAMICO FIGNER & HASSELBACK KARTOFLER
TIPS
& TRICKS: -
ANDET: Har du frisk estragon, brug det i smørret i stedet for det tørrede
Ingen kommentarer:
Send en kommentar