MORGEN:
Knækbrød med hamburgerryg & ost.
Gnavegrønt og tykmælk med NØDDECRUNCH.
HF 1 – 2: Bønner, gulerod
HF 3: Hamburgerryg
HF 4: Knækbrød
FEDT: 2x nøddecrunch, ost
DRESSING: -
MÆLK: 1½ dl. tykmælk
SMAG: -
FROKOST:
Wrap-toast med ost
& hamburgerryg hertil medister og BØNNESALAT MED SESAM & HVIDLØG.
HF 1 – 2: Bønner,
løg
HF 3: Hamburgerryg,
medister
HF 4: Fuldkorn wrap
FEDT: 1½x ost, 1½x
i dressingen
DRESSING: -
MÆLK: -
SMAG: -
AFTEN:
Klar suppe med kødboller & urter. Hertil BUDDING med NØDDECRUNCH.
HF 1 – 2:
Suppeurter
HF 3: Kødboller
HF 4: Brød, Maizena
i budding
FEDT: 1 ¼x i budding, 1½x nøddecrunch
DRESSING: -
MÆLK: 1 ¼ dl. mælk
SMAG: Vanille,
sukker
Du kan se mit ind HER, hvor jeg kort
fortæller om hvad sensekost er.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar