mandag den 30. januar 2017

Sensekost - dagbog 11




MORGEN:
Knækbrød med hamburgerryg & ost. Gnavegrønt og tykmælk med NØDDECRUNCH.

HF 1 – 2: Bønner, gulerod
HF 3: Hamburgerryg
HF 4: Knækbrød
FEDT: 2x nøddecrunch, ost
DRESSING: -
MÆLK: 1½ dl. tykmælk 
SMAG: -





FROKOST:
Wrap-toast med ost & hamburgerryg hertil medister og BØNNESALAT MED SESAM & HVIDLØG.

HF 1 – 2: Bønner, løg
HF 3: Hamburgerryg, medister
HF 4: Fuldkorn wrap
FEDT: 1½x ost, 1½x i dressingen
DRESSING: -
MÆLK: -
SMAG: -




AFTEN:
Klar suppe med kødboller & urter. Hertil BUDDING med NØDDECRUNCH.

HF 1 – 2: Suppeurter
HF 3: Kødboller
HF 4: Brød, Maizena i budding
FEDT: 1 ¼x i budding, 1½x nøddecrunch
DRESSING: -
MÆLK: 1 ¼ dl. mælk  
SMAG: Vanille, sukker



Du kan se mit ind HER, hvor jeg kort fortæller om hvad sensekost er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar