fredag den 13. januar 2017

Sensekost-dagbog 5




MORGEN:
PROTEINKLATKAGER med rabarberkompot & NØDDECRUNCH

HF 1 – 2: Rabarber
HF 3: Hytteost, æg
HF 4: Grødris
FEDT: Kokosolie til stegning, 2x nøddecrunch
DRESSING: -
MÆLK: Ca. 1½ dl. i RISENGRØDEN
SMAG: -



FROKOST:
Frokosten får du ingen billede af, men det blev (kun) til en wienerpølse og ca. 200 gram gulerødder. Jeg havde "syndet" og spist kanelgifler - en af mine svagheder 💗 PYT - tilbage på sporet.


AFTEN:
FORLOREN HARE, kartofler med skysauce, samt bagte rødbeder og dampet broccoli

HF 1 – 2: Rødbeder, broccoli
HF 3: Svinekød, bacon
HF 4: Kartofler, mel til saucejævning
FEDT: Olie ved rødbeder, 2x chokolade
DRESSING: -
MÆLK:
SMAG: Sky til saucen, balsamico, honning, timian



Du kan se mit ind HER, hvor jeg kort fortæller om hvad sensekost er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar