MORGEN:
HF 1 – 2: Rabarber
HF 3: Hytteost, æg
HF 4: Grødris
FEDT: Kokosolie til stegning, 2x nøddecrunch
DRESSING: -
MÆLK: Ca.
1½ dl. i RISENGRØDEN
SMAG: -
FROKOST:
Frokosten får du ingen billede af, men det blev (kun) til en wienerpølse og ca. 200 gram gulerødder. Jeg havde "syndet" og spist kanelgifler - en af mine svagheder 💗 PYT - tilbage på sporet.
AFTEN:
FORLOREN HARE,
kartofler med skysauce, samt bagte rødbeder og dampet broccoli
HF 1 – 2: Rødbeder,
broccoli
HF 3: Svinekød,
bacon
HF 4: Kartofler,
mel til saucejævning
FEDT: Olie ved
rødbeder, 2x chokolade
DRESSING: -
MÆLK: -
SMAG: Sky til
saucen, balsamico, honning, timian
Du kan se mit ind HER, hvor jeg kort
fortæller om hvad sensekost er.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar