torsdag den 31. juli 2014

En sommerupdate

Livet går stille og roligt videre her i Casa Fangel. 

Vi nyder tiden med lille nye WATSON. Han er faldet helt fantastisk godt til. I skrivende stund, har han været her hos os i 2 uger, reagere allerede på sit navn og går osse gerne selv ud på græsset for at tisse. Det er en dygtig og åbenbart lærenem lille fyr vi har fået. Vi er allerede osse begyndt at indøve kommandoen "sit". Og han gør gerne alt for mad :-) Han passer vist meget godt ind i familien...haha.

Watson - Baby-Delle-Dyr eller et næsehorn måske ???
9½ uge gammel

Apropos mad, så må jeg indrømme at her i ferien og varmen, har vi ikke lavet ret meget mad. Vi har ikke haft den store sult, men har heller ikke orket eller lystet at lave det helt vilde. Så det har mest bare været rugbrød, en panini eller en let salat. 
Men et par ting, er der dog blevet lavet. Her ser du et lille udpluk, som jeg lover, at der nok snarest skal komme opskrifter på:
FLADBRØD med hjemmelavede 
SHAWARMAKRYDRET OKSEKØD og CREMEFRAICHE DRESSING.

En lille rest bær fra solbærbusken, kom i en SALAT.

Total hyggemad: NACHOS MED KYLLING og GUACAMOLE.

STUVET SPIDSKÅL, med nye kartofler fra egen have og en paneret kotelet

En "gammel" klassiker er det osse blevet til,
nemlig FYNSK KARTOFFELSALAT, som er lavet på rygeost.


Og lysten er (håber jeg) så småt, ved at vende tilbage. Både igår og idag har jeg surfet opskrifter og idéer til brug af frisk basilikum, for jeg er ved at DRUKNE i det.
Så jeg ser håb derude. Men det har været nogle hårde uger siden CHARLIE forlod os. Der har været dage, hvor jeg intet andet har lavet end at ligge i sofaen og glo intetsigende tv. Min puter har på disse dage ikke engang været tændt.
Han er heldigvis kommet hjem og står nu sammen med storebror WHISKEY på værelset.


2 kommentarer:

  1. For pokker hvor kan den lille fyr se uskyldig ud :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha Ja han er simpelthen ikk til at stå for :-D

      Slet