Faktisk var udgaven tiltænkt en anden variation, men min ganache skilte et kvart sekund før jeg skulle bruge den og så var der lige et øjebliks paniiiik 😆 Men jeg havde da en smule fløde tilbage, rabarberkompot i køleskabet og marcipan i skuffen og vupti endnu en skøn udgave så dagen lys 💗
Jeg har efterhånden en del udgaver af wienerdejs-fastelavnsboller, du kan her se de tidligere udgaver: Den med NUTELLACREME, den ala gammeldags ÆBLEKAGE, den med SOLBÆRSKUM, den med HINDBÆR & FLØDECREME eller den med CHOKO-SKUM.
Fastelavnsboller med marcipan & rabarberskum.
4 per.
1 pk. ”Bag selv” fastelavnsboller fra Mette munk
RABARBERSKUM:
2 ½ dl. Piskefløde
100 g. RABARBERKOMPOT
YDERLIGERE:
100 g. Marcipan
200 g. RABARBERKOMPOT
PYNT:
Flormelis
Først
fastelavnsbollerne:
De bages efter anvisningen på emballagen. De
afkøles, til de er helt kolde.
Klargøring
af fyld:
Marcipanen rives groft eller skæres i små
tern.
Fløden piskes til en stiv skum og vendes
sammen med rabarberkompotten til skummet. Det kommes i en sprøjtepose med en
11 mm. stjernetyl.
Samling:
Toppene på fastelavnsbollerne klippes løse og
tages forsigtigt af. Bunden placeres på serveringsfadet og i hullet kommes
først rabarberkompot, hvorefter marcipanen fordeles ovenpå.
Rabarberskummet tylles ovenpå fyldet. Du
starter i det ene hjørne og sprøjter ned langs kanten, vender rundt og følger
kanten tilbage. Sådan fortætter du, indtil du når kanten i den anden ende, du
kan ca. have tre ”frem-og-tilbage-pølser”. Ovenpå tylles to
”frem-og-tilbage-pølser”.
Herefter lægges låget på og en smule
flormelis kommes i en sigte og det drysses ovenpå.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar