lørdag den 14. januar 2017

Sensekost - dagbog 6





MORGEN:
PROTEINKLATKAGER med NØDDECRUNCH og gnavegrønt til.

HF 1 – 2: Gulerod
HF 3: Hytteost, æg
HF 4: Grødris
FEDT: Kokosolie til stegning, 2x nøddecrunch
DRESSING: -
MÆLK: Ca. 1½ dl. i RISENGRØDEN
SMAG: -




FROKOST:
Dyrlægens natmad, ½ FYLDT PEBERFRUGT samt kålsalat med avokado.

HF 1 – 2: Hvidkål, grønkål, rødløg
HF 3: Leverpostej, saltkød, hakket svinekød
HF 4: Rugbrød
FEDT: ½x ost, 2xavokado, ½x peanuts
DRESSING: -
MÆLK: -
SMAG: SKY, citron




AFTEN:
FORLOREN HARE, kartofler med skysauce, samt bagte rødbeder.

HF 1 – 2: Rødbeder
HF 3: Svinekød, bacon
HF 4: Kartofler, mel i sauce
FEDT: Olie ved rødbeder
DRESSING: -
MÆLK:
SMAG: Sky til saucen, balsamico, honning, timian




Du kan se mit ind HER, hvor jeg kort fortæller om hvad sensekost er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar